Moderne website voor uw club!

De website is het uithangbord van elke vereniging. Met onze service beschikt uw club over dé website om te communiceren met leden en bezoekers via computer, tablet en mobiel. Eigenlijk zoals het tegenwoordig hoort. Kost het iedere week veel tijd om leden via de website te voorzien van clubnieuws? Of is de verenigingswebsite door de jaren heen verouderd? Staat u met uw website volledig buitenspel? Wij (her)ontwikkelen voor uw sportvereniging graag een betaalbare en professionele website!

 

Huisstijl van de club

Wij houden altijd rekening met de bestaande (huis)stijl van een vereniging. Het logo is ons vertrekpunt. De nieuwe of aangepaste website van uw sportvereniging wordt volledig in de kleuren van uw vereniging gemaakt. Daarna is het aan de webbeheerder om de website te voorzien van teksten, afbeeldingen, etc. En vooral de afbeeldingen geven natuurlijk de sfeer van de club goed weer. 

 

Voor wie geschikt?
Ons pakket is ideaal voor een vereniging waarbij ‘standaard oplossing’ en ‘content’ eisen en wensen zijn. Het is een snel te implementeren oplossing. Bovendien is binnen de vereniging geen overdreven technische kennis vereist.

 

Met een passende website voor uw vereniging creëert u betrokkenheid en commitment bij het bestuur, leden en vrijwilligers. Verder worden de sponsoren beter onder de aandacht gebracht, door het tonen van het logo en een link naar de website van de sponsor. Dit is een absolute meerwaarde voor de sponsoren en hier kunnen verenigingen ook commercieel weer in doorgroeien. Wij weten hoe we dit geheel voor uw vereniging kunnen inzetten!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op!